top of page

Coffeelicious - Etiler Alkent'te müdavimi olacagınız bir lezzet duragı

Adil Öngel İçmimarlığın konsept proje tasarımı ve tüm içmimari uygulaması yaptığı Coffeelicious, Etiler Alkent çarşı içerisinde, herkesin aradığı ama bulamadığı, lezzet, sağlık ve kaliteyi birarada sunan bir mekan olarak, piyasaya muhteşem bir giriş yaptı. Tamamen ev yapımı olan sağlıklı, leziz snack'leri, muhteşem kahvelerinin yanında deneyimleyebileceğiniz; aynı zamanda da özenle tasarlanmış mekanın tadını güzel müzikler ile yaşayabileceğiniz hatta müdavimi olacağınız bir durak.

Tasarımda kullanılan tüm öğelerin özenle, en kaliteli malzemeler kullanılarak zevkle bir araya getirilmiş olması mekanda tasarıma ve dolayısıyla sunulan tüm lezzetlere bakış açısını yansıtırken; siyah, beyaz, pirinç ve ceviz rengi tasarımda temel unsurlar öne çıkmaktadır. Bunlara doğal malzemeler, provance renkler, güzel kokular ve özenle seçilmiş müzikler muhteşem bir fon oluşturmaktadır.

Coffeelicious'a bir kere uğramanız, bir çok kez daha uğramak istemenize neden olacaktır.

Adil Öngel İçmimarlık olarak tasarlarken, uygularken ve içerisinde lezzetleri yaşarken çok keyif aldığımız bu güzel mekana iş hayatında başarı ve bol bereket dileriz.


RECENT POSTS

ARCHIVE POSTS

bottom of page